Cei care schimba lumea

Pentru cei care vor să schimbe lumea, viaţa este diferită. Noi vedem lumea altfel. Fiecare problemă are o soluţie.Fiecare acţiune negativă o vedem ca pe o oportunitate de a o transforma într-o acţiune pozitivă. Cum este posibil aşa ceva, vă întrebaţi? Este posibil!
Nu trebuie să sărutăm o mie de broaşte pentru a ajunge la prinţul fermecat.Pentru un proiect reuşit este nevoie de o cercetare amănunţită.

“Oamenii care sunt suficient de nebuni să creadă că pot schimba lumea, sunt aceia care chiar o schimbă.“ Steve Jobs

Câţi dintre noi ne regăsim în această propoziţie? Pentru cei care vor să schimbe lumea, viaţa este diferită. Noi vedem lumea altfel. Fiecare problemă are o soluţie. Fiecare acţiune negativă o vedem ca pe o oportunitate de a o transforma într-o acţiune pozitivă. Cum este posibil aşa ceva, vă întrebaţi? Este posibil! Nu trebuie să sărutăm o mie de broaşte pentru a ajunge la prinţul fermecat. Pentru un proiect reuşit este nevoie de o cercetare amănunţită. Pentru noi creativitatea nu are limite. Pentru a schimba lumea trebuie să schimbăm oamenii şi felul în care ei gândesc. Cheia pentru a deschide această uşă este comunicarea. Ce au oamenii care vor să schimbe lumea în plus faţă de restul? Cele mai bune proiecte sunt ale celor care lucrează cu pasiune, şi nu pentru bani. Proiectele care se fac cu sânge, transpiraţie şi lacrimi sunt proiectele care ne ating pe plan emoţional. Cei care cred cu adevărat în visul lor sunt cei care au puterea de a-i motiva pe cei din jur şi de a depăşi orice limită. Liderii care reuşesc să scoată la iveală ce e mai bun din oamenii cu care lucreaza, ei sunt cei care schimbă lumea. Dacă aveţi acest sentiment şi credeţi că lumea mai are loc de idei noi, atunci faceţi parte din oamenii inovatori. Datorită acestor oameni, lumea evoluează. Există conducători şi există oameni care conduc. Conducătorii se bazează pe putere şi autoritate, pe când cei care conduc sunt cei care ne inspiră. Îi urmăm pe cei care ne conduc nu pentru că suntem obligaţi să o facem, ci pentru că noi vrem să-i urmăm, pentru ca ne identificăm cu credinţa şi pasiunea lor.

By | 2017-05-02T06:46:43+00:00 May 1st, 2017|